Gino Blondeel

 

Uw vakman in sanitair en verwarming

Vloerverwarming

Vloerverwarming is energiezuinig

 

De laatste jaren is vloerverwarming een ware trend. Maar uiteraard heeft vloerverwarming heel wat voordelen. Blondeel Sanitair uit Sleidinge plaatst en installeert voor u vloerverwarming. Hieronder enkele voordelen van vloerverwarming op een rijtje :

  • Constante warmte: er zijn grotere oppervlaktes bij vloerverwarming. Vandaar zal de warmte overal constant zijn.  Bijgevolg krijgt u door vloerverwarming ook een aangenamer gevoel.

  • Uw energieverbruik daalt : Dit doordat de temperatuur gelijkmatig stijgt. Doordat er een gelijkmatige verdeling is van de wamrte kan u de thermostaat tussen 2 en 4 graden koeler zetten.

 

  • Uw gezondheid: bij vloerverwarming is er een continue warmteafgifte. Ook voor kleine kinderen is het ideaal, want deze spelen vaak op de grond. Bij vloerverwarming moeten zij nooit spelen op een koude ondergrond. 

 

 

 

Blondeel Sanitair plaatst vloerverwarming in Oost- en West-Vlaanderen
 

Om vloerverwarming te installeren zijn er twee verschillende mogelijkheden. Blondeel sanitair uit Sleidinge beheerst deze mogelijkheden. Wij zijn een echte specialist in vloerverwarming.

 

  • Het takkensysteem, op de isolatie van PUR-schuim worden de leidingen rechtstreeks gemonteerd.
     

  • Het noppensysteem : bij dit systeem liggen de buizen in een cementdekvloer. Dit systeem wordt vooral toegepast bij nieuwbouwwoningen. Bij dit type syteem zijn er ook veel mogelijkheden die kunnen dienen als vloerafwerking. Dit kan met een keramische tegel, parket, polybeton, gietvloer of vast tapijt.

 

Meer weergeven
Meer weergeven

Inlichtingen en reservaties: 0477/ 51 15 43

Hooiwege 30

9940 Sleidinge (Evergem)